Macedonian Post Tracking

服务网点国际件在线寄

马其顿(Macedonian Post)

МИСИ?А

Миси?ата на Македонска пошта е квалитетно и ефикасно да ги задоволи потребите на корисниците со посто?ните и нови поштенски, поштенско-финансиски и други услуги, по фер и разумни цени за сите корисници, воде??и притоа сметка за стабилноста на компани?ата и мотивираноста на своите вработени.

ВИЗИ?А

Визи?ата на Македонска пошта е да биде високопрофесионална, кориснички ориентирана, конкурентна, профитабилна, препознатлива и почитувана компани?а со посветени и мотивирани вработени, одговорна кон корисниците и општеството.

国际寄件业务咨询

电话咨询:4000000387
0755-86071565

邮件咨询:[email protected]

QQ咨询:1516129606

金多宝论坛在线